YASO'S YÜKLENİYOR
+90 532 292 25 55 EN
Yaso's Suites Etkinlikler

YASO’S SUITES’TE YAZ DOPDOLU GEÇİYOR

Yemyeşil bir doğa ile sonsuzluğu çağrıştıran masmavi gökyüzü ve eşsiz gün batımı manzarasıyla, Yaso’s Suites misafirleri tatilin keyfini doyasıya yaşamaya devam ediyor.  Uzun ve kısa dönem suitlerimizi kiralayan misafirlerimizle birlikte geçirdiğimiz bayram coşkusunun yanı sıra  Yaso’s, birçok kutlamaya da ev sahipliği yaptı. 

Misafirlerimiz gündüzleri plajımızda ve suitlerinde güneşin keyfini çıkarırken, akşamları ise büyüleyici gün batımı manzarası eşliğinde içeceklerini yudumladılar.

Akşam yemekleri için ise bazı akşamlar Alaçatı çarşıyı, Alaçatı Port’u tercih ederken,  geri kalan zamanlarda Yaso’sun terasında romantik bir akşam geçirmeyi tercih ettiler. 

Yaso’s Suites’teki kiralamaları boyunca misafirlerimiz, şehir hayatının karmaşasından biraz olsun uzak kalmayı başardılar. Hem zihinlerini hem de bedenlerini zinde tutabilmek için sabah sporlarını aksatmadılar.

Güne zinde bir başlangıç yapmak isteyenler, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Yoga ve yürüyüş yaptılar. İçsel yolculuklarına farklı bir anlam katarak, yoga sonrası meditasyon için kah suitlerinin özel teraslarını kah plajımızı tercih ederek  daha dingin ve daha enerjik hissederek güne başladılar. Sporun sonunda ise denize girerek ferahladılar.

Farklı zamanlarda gerçekleşen etkinliklerimizin tek ortak noktası plajımızda gün batımı manzarasıyla başlaması ve terasımızda keyifli sohbetler eşliğinde devam etmesiydi.

Doğum günleri ve evlilik yıl dönümleri gibi etkinliklere ev sahipliği yapmak ve bu özel atmosferi hep birlikte yaşamak bizler için de çok özeldi…

Misafirlerimiz içeceklerini bu özel manzara eşliğinde yudumladıktan sonra, Yaso’sun leziz akşam yemekleri ile sohbetlerine tat kattılar.

Image
Image