YASO'S YÜKLENİYOR
+90 532 292 25 55 EN
Yaso's Suites Etkinlikler

Yaso’s Suites Kışa Hazır

Yoğun ama bir o kadar da güzel geçen yaz ve sonbahar sezonunun ardından yavaş yavaş kış dönemi için hazırlıklarımıza başladığımız bu ayda biz yine çok dinamik ve aktifiz.

İşletmemizin her bir köşesi  buram buram Ege koksun, Ege’ye özel has dokunuşlar hep var olsun diye var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.  Hikayemize ortak olmaya devam eden siz değerli misafirlerimizle birlikte bu güzel doğanın, kuş cıvıltılarının, dalga seslerinin ve minimalist tarzda döşediğimiz süitlerimizin tadına, sanıyoruz hiçbir zaman varamayacağız ve bu güzellikleri yaşamaya doyamayacağız.

Pandemi süreci devam ederken, şehrin karmaşasından ve kalabalığından uzak kalmak, doğayla iç içe daha sağlıklı bir kış mevsimi geçirmek isteyenler için Yaso’s Suites dört mevsim hizmete açık.  Çeşme’nin en özel koyunda kısa veya uzun dönemli kiralama yaparak kış mevsiminde de kalabileceğiniz işletmemizde geçirdiğiniz her an’ı, hatırlardan silinmeyecek güzel anılara dönüştürmeye devam ediyoruz.  

Özel Bir Sergiye Ev Sahipliği Yaptık…

Eylül ayını çok özel bir aktiviteyle sonlandırdık. İşletmemizde alışılmışın dışında bir sergi yer aldı. Didem Sağcan’ın bu sene üçüncüsünü gerçekleştirdiği Insta Sergisi  “İz’ler ve His’ler” 22-30 Eylül tarihleri arasında Yaso’s Suites ev sahipliğinde gerçekleşti.

Serginin açılışı ise çok renkli anlara sahne oldu. Sevgili Cansın Rodoplu’nun piyano resitali ile başlayan sergi açılışında konuklar klasik müzik ile ilk önce ruhlarını beslediler  daha sonra ise Alaçatı, İstanbul ve İzmir’de çekilen fotoğraf karelerini ve o karelerin anlattığı hikayeleri sergi sahibi Didem Sağcan’dan dinlediler.

Belki her gün önünden geçtiğimiz, baksak bile fark etmediğimiz eski binaların, tarihi yerlerin Didem Sağcan’da uyandırdığı hisleri ve onda yarattığı izleri dinledikçe konuklar kendi iç dünyalarında da yolcuğa çıktılar. Günlük koşturmalarımız arasında aslında ne kadar çok şeyi es geçtiğimizi, yaşanmışlıkların üzerini nasıl örttüğümüzü fark etmemizi sağlayan bu sergi bir hafta boyunca birçok sanat severin ilgi odağı oldu.

Image
Image