YASO'S YÜKLENİYOR
+90 532 292 25 55 EN
Yaso's Suites Etkinlikler

Çeşme Festivalleri

Çeşme Festivalleri

Çeşme sadece doğal güzellikleri, tarihi ve lezzetleriyle değil, aynı zamanda farklı kültür- sanat etkinlikleri, konserler ve festivalleriyle de cazibe merkezi haline gelmiştir.

İşte Çeşme’nin en sevilen festivallerinden bazıları:

Alaçatı Ot Festivali: Alaçatı Ot Festivali, doğanın cömertliği ile mutfak sanatının mükemmel bir buluşmasını sunan unutulmaz bir etkinliktir. Bu festival, her yıl binlerce ziyaretçiyi, yöresel otların ve sebzelerin yaratıcı tariflerle buluştuğu bir şölene davet ederken, aynı zamanda çeşitli söyleşiler, atölyeler ve konserlere de ev sahipliği yapıyor.

Ilıca’dan Ata’ya Selam: "Ilıca'dan Ata'ya Selam" etkinliği, Türkiye'nin büyük önderi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma ve saygı etkinliklerinin önemli bir parçasıdır. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ilıca'ya gelişinin anısını yaşatmayı amaçlayan bu etkinlik, çeşitli kültür sanat faaliyetleriyle binlerce kişiyi bir araya getiriyor.

Dalyan Aşk Festivali: Çeşmeli sağır ve dilsiz Nezir’in, Sakız Adası’ndaki Tinika’ya olan platonik aşkından ve çabalarından ilham alan Dalyan Aşk Festivali, her yıl çeşitli konserler, gösteriler ve etkinliklerle kutlanıyor.

Reisdere Uluslararası Uçurtma Festivali: Dünya’nın dört bir yanından profesyonel uçurtmacılara ev sahipliği yapan festivalde devasa ve farklı modeldeki uçurtmalar gökyüzünü kaplarken, benzersiz bir şölen ortaya çıkıyor.

Çeşme Yelken Festivali: Çeşme Yelken Festivali, her yıl Ekim ayında, İzmir'in Çeşme ilçesinde düzenlenen bir yelken festivalidir. Festival, profesyonel ve amatör yelken sporcularını bir araya getirerek, yelken sporunu ve denizciliği tanıtmayı amaçlamaktadır.

Festival kapsamında, çeşitli yelken yarışları, konserler, sergiler ve diğer kültürel etkinlikler düzenlenmektedir.

Detaylı bilgi almak ve cazip seçeneklerden faydalanmak için bizimle iletişime geçin...

+90 532 292 25 55

@yasossuites

#çeşme #yasos suits #çeşme ardıç #yasos erken rezervasyon #çeşme gezi rehberi #çeşme festivalleri

Image
Image