YASO'S YÜKLENİYOR
+90 532 292 25 55 EN
Yaso's Suites Etkinlikler

Yaso’s Suites ile Sarı Yaz

Neşeli kutlamalarla ve tüm hareketliliğiyle geçen sıcacık bir yaz sezonundan, Ardıç’ta ruhunuzu dinlendirecek ve sizi yenileyecek bir döneme geçiş yapıyoruz.


Ilık meltemin yüzümüze estiği, kuş sesleriyle uyanacağınız, dalga seslerini dinlerken huzur bulacağınız, büyüleyici gün batımı manzarasıyla hayallere dalacağınız, Egelilerin en çok sevdiği ay olan “sarı yaza”  kocaman bir hoş geldin diyoruz.


Bir bakmışsınız yağmur yağmış,  mis gibi toprak kokusu burnunuza gelmiş, kış geldi mi acaba dediğiniz an birden sımsıcak bir hava ile yazdan kalma bir gün yaşatan, sakin ve huzur dolu bir ay bekliyor bizi…


Yoğun geçecek kış sezonuna zihinsel olarak hazırlanmak ve dingin bir zihinle yıla devam etmek için Eylül tatili gibisi yok…


Misafirlerimizden Gelenler…


CMYLMZ Diamond Elite Platinum Plus  

 

Türkiye'nin hiç kuşkusuz en komik ünlülerinin başında gelen Cem Yılmaz,  18-19 Eylül 2020  tarihleri arasında Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluşuyor.  Kahkaha tufanı yaşatacak bu gösteri için biletlerinizi şimdiden almayı unutmayın.


Tuna Masters Alaçatı



Avrupa’nın en büyük açık deniz balıkçılık turnuvası olan Tuna Masters Alaçatı, Final turunu bu sene 10-13 Eylül 2020 tarihleri arasında Alaçatı’da yapıyor. Afrika’dan, Andaman Adalarına, Guatemala’dan Amerika’ya birçok farklı rotalarda birlikte denizlere açılan amatör balıkçılar  Alaçatı’da kıyasıya rekabet ediyor.  Balıkçılık konusunda iddalı tüm yarış severler bu turnuvada buluşuyor.


Arkas Yelken Turnuvası

 

EAYK (Ege Açıkdeniz Yat Kulübü), Çeşme Marina ve Arkas işbirliğiyle düzenlenen; Türkiye Yelken Federasyonu ve Çeşme Belediyesi’nin destekleriyle organize edilen Arkas Aegean Link Regatta  bu sene,  11-13 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleşiyor. 4 gün boyunca sürecek bu turnuvada  deniz tutkunları Çeşme’nin masmavi sularına yelken açıyor.


Süslü Kadınlar Bisiklet Turu


“Dünya Otomobilsiz Kentler Günü” ne dikkat çekmek için, “şehirlerde egzoz kokusu yerine parfüm kokusu olsun” sloganıyla yola çıkarak süslü bisikletleriyle 3 km yavaş tempoda pedal çeviren 300'ü aşkın kadın, bu yıl  20 Eylül'de  7.'sı gerçekleşecek olan Süslü Kadınlar Bisiklet Turunda buluşuyor.

Image
Image